PANNA COTTA I SYCYLIJSKIE POMARAŃCZE

PANNA COTTA I SYCYLIJSKIE POMARAŃCZE

PANNA COTTA I SYCYLIJSKIE POMARAŃCZE

Zapraszam na pyszny deser, który delikatnie połechce, każde podniebienie :) Przygotowanie nie wymaga dużego nakładu pracy, co staje się jego kolejnym plusem. Możemy go przygotować w pucharkach, lub foremkach inwencja twórcza jest dowolna. Należy tylko pamiętać, aby podać go z musem, z ulubionych owoców, co nada mu odpowiedniego charakteru. SKŁADNIKI:   250 ml śmietanki 30 % 250 ml mleka 60 g drobnego cukru 1 laska wanilii 2 łyżeczki żelatyny 3 łyżki gorącej wody 1 pomarańcza sycylijska (rozdrobniona, bez bia... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia w opałach

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.