Schab podwójnie grzybowy

Schab podwójnie grzybowy

Schab podwójnie grzybowy

Przepis na : obiad

Dawno nie robiłam faszerowanych mięs, a że w zamrażarce zalegało trochę schabu, postanowiłam w końcu go wykorzystać. Jako nadzienie użyłam nie tylko pieczarek, ale i farszu grzybowo-mięsnego, który pozostał mi z drożdżowych pierożków do barszczu. Bo przecież nic nie może się zmarnować ;) Składniki: 2 kg szerokiego schabu 500g pieczarek 100g gotowanego mięsa z kurczaka 20g suszonych grzybów leśnych 1 cebula sól, pieprz do smaku 1 łyżka przyprawy gajowego 1 łyżka przyprawy do steków 1/2 łyżeczki ostrej papryki 1/2... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia w czekoladzie

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Sałatki na Święta Bożego Narodzenia - najlepsze przepisy!

Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.

Czytaj dalej...

Autor

kuchniawczekoladziekuchniawczekoladzie

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

schab, grzyby, czekolada, pieczarki, mięso, obiad, deser, desery, kurczak, papryka, marynaty, barszcz, drożdżowe, mielone, pierożki drożdżowe, boże narodzenie, roladki, wielkanoc, schab gotowany, kurczak z pieczarkami, mięso mielone, mielone pieczarki, kurczak z papryką , kurczak w marynacie, pieczarki do obiadu, kurczak pieczony, pieczeń z mięsa mielonego, mięsa pieczone, papryka faszerowana, bez pieczenia

Inne przepisy z Kuchnia w czekoladzie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.