Zupa na bulionie z dodatkiem przesmażonego z kminem rzymskim pora oraz z ciecierzycą i chrupiącymi plastrami smażonej kiełbasy chorizo. ZUPA Z POREM SKŁADNIKI 100 gramów pikantnej kiełbasy chorizo; 2 naprawdę duże pory; 250 ml passaty pomidorowej; 240 gramów ciecierzycy z puszki; 1 litr domowego bulionu warzywnego; 100 gramów świeżego szpinaku „baby”; 2 ząbki czosnku; łyżeczka... Artykuł Zupa z porem chorizo i ciecierzycą pochodzi z serwisu Kuchnia Tomka . czytaj dalej...
Kuchnia Tomka to miejsce, w którym znajdziesz zbiór moich przepisów na różnorakie dania. Są tutaj przepisy na dania mięsne, wegetariańskie, na omlety, pyszne makarony, zapiekanki, ciekawe kanapki, smakowite ryby, pierogi, grzyby, kolorowe sałatki, mnóstwo pysznych zup oraz oczywiście coś słodkiego.
Wszystkie dania, na które podaję Wam tutaj przepisy przygotowałem osobiście, a zajadała się nimi cała rodzina. Dzięki temu masz pewność, że korzystając z moich, a zamieszczonych tutaj przepisów przygotujesz dania sprawdzone i po prostu smaczne. Tu nie ma lipy, wszystko masz na załączonych zdjęciach. To dowód na to, że moje przepisy są prawdziwe.
Zapraszam Was całymi rodzinami do stołu. Jedzcie, pijcie, a jak trzeba i śpiewajcie. Biesiadujcie i radujcie się dobrym jedzeniem, cieszcie się dobrym smakiem.