Zupa na bazie domowego wywaru jarzynowego z dodatkiem fasolki szparagowej i ziemniaków zabielona śmietaną. ZUPA Z FASOLKI SZPARAGOWEJ SKŁADNIKI 800 gramów zielonej fasolki szparagowej; kilka niedużych ziemniaków; 1,2 litra porządnego domowego wywaru jarzynowego lub drobiowego; 1 łyżeczka suszonego cząbru; 1 łyżka mąki pszennej; 1-2 łyżki gęstej, kwaśnej śmietany; natka pietruszki; sól, pieprz; przepis na zupę... Artykuł Zupa z fasolki szparagowej pochodzi z serwisu Kuchnia Tomka . czytaj dalej...
Kuchnia Tomka to miejsce, w którym znajdziesz zbiór moich przepisów na różnorakie dania. Są tutaj przepisy na dania mięsne, wegetariańskie, na omlety, pyszne makarony, zapiekanki, ciekawe kanapki, smakowite ryby, pierogi, grzyby, kolorowe sałatki, mnóstwo pysznych zup oraz oczywiście coś słodkiego.
Wszystkie dania, na które podaję Wam tutaj przepisy przygotowałem osobiście, a zajadała się nimi cała rodzina. Dzięki temu masz pewność, że korzystając z moich, a zamieszczonych tutaj przepisów przygotujesz dania sprawdzone i po prostu smaczne. Tu nie ma lipy, wszystko masz na załączonych zdjęciach. To dowód na to, że moje przepisy są prawdziwe.
Zapraszam Was całymi rodzinami do stołu. Jedzcie, pijcie, a jak trzeba i śpiewajcie. Biesiadujcie i radujcie się dobrym jedzeniem, cieszcie się dobrym smakiem.