Zupa na bulionie drobiowym dodatkiem szparagów, warzyw korzeniowych i ziemniaka doprawiona słodką śmietanką i zmiksowana. ZUPA SZPARAGOWA SKŁADNIKI 1 – 2 małe kawałki kurczaka; marchewka, pietruszka, seler; ziele angielskie, liść laurowy; duży pęczek zielonych szparagów; dwie garści zdrewniałych końcówek szparagów; 1 duży ziemniak; gałka muszkatołowa; 100 ml słodkiej śmietanki; cytryna; sól, pieprz; przepis na zupę... Artykuł Zupa szparagowa na wywarze drobiowym pochodzi z serwisu Kuchnia Tomka . ... czytaj dalej...
Kuchnia Tomka to miejsce, w którym znajdziesz zbiór moich przepisów na różnorakie dania. Są tutaj przepisy na dania mięsne, wegetariańskie, na omlety, pyszne makarony, zapiekanki, ciekawe kanapki, smakowite ryby, pierogi, grzyby, kolorowe sałatki, mnóstwo pysznych zup oraz oczywiście coś słodkiego.
Wszystkie dania, na które podaję Wam tutaj przepisy przygotowałem osobiście, a zajadała się nimi cała rodzina. Dzięki temu masz pewność, że korzystając z moich, a zamieszczonych tutaj przepisów przygotujesz dania sprawdzone i po prostu smaczne. Tu nie ma lipy, wszystko masz na załączonych zdjęciach. To dowód na to, że moje przepisy są prawdziwe.
Zapraszam Was całymi rodzinami do stołu. Jedzcie, pijcie, a jak trzeba i śpiewajcie. Biesiadujcie i radujcie się dobrym jedzeniem, cieszcie się dobrym smakiem.