Tajskie curry warzywne szybko zrobione

Tajskie curry warzywne szybko zrobione

Tajskie curry warzywne szybko zrobione

TAJSKIE CURRY WARZYWNE SKŁADNIKI 10 średnich pieczarek; kilka młodych, marynowanych kukurydz; 1 papryka czerwona; 1 mały bakłażan; puszka okry w zalewie (chyba, że uda Wam się kupić świeżą…); puszka mleczka kokosowego; mała puszka krojonego bambusa; duża garść kiełków fasoli; duża garść fasolki szparagowej lub groszku cukrowego; zielona pasta curry; sos sojowy; sos rybny; cukier palmowy... Artykuł Tajskie curry warzywne szybko zrobione pochodzi z serwisu Kuchnia Tomka . czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Tomka

Autor

Kuchnia TomkaKuchnia Tomka

Kuchnia Tomka to miejsce, w którym znajdziesz zbiór moich przepisów na różnorakie dania. Są tutaj przepisy na dania mięsne, wegetariańskie, na omlety, pyszne makarony, zapiekanki, ciekawe kanapki, smakowite ryby, pierogi, grzyby, kolorowe sałatki, mnóstwo pysznych zup oraz oczywiście coś słodkiego.
Wszystkie dania, na które podaję Wam tutaj przepisy przygotowałem osobiście, a zajadała się nimi cała rodzina. Dzięki temu masz pewność, że korzystając z moich, a zamieszczonych tutaj przepisów przygotujesz dania sprawdzone i po prostu smaczne. Tu nie ma lipy, wszystko masz na załączonych zdjęciach. To dowód na to, że moje przepisy są prawdziwe.
Zapraszam Was całymi rodzinami do stołu. Jedzcie, pijcie, a jak trzeba i śpiewajcie. Biesiadujcie i radujcie się dobrym jedzeniem, cieszcie się dobrym smakiem.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

fasolka, pieczarki, fasolka szparagowa

Inne przepisy z Kuchnia Tomka

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.