Pańczkraut czyli ciapkapusta

Pańczkraut czyli ciapkapusta

Pańczkraut czyli ciapkapusta

PAŃCZKRAUT CZYLI CIAPKAPUSTA SKŁADNIKI 1,2 kilograma mączystych ziemniaków; 800 gramów dobrej kapusty kiszonej z sokiem; 100 gramów surowego wędzonego boczku; 1 duża cebula; liście laurowe; ziele angielskie; kminek; cukier; sól, pieprz; przepis na pańczkraut Artykuł Pańczkraut czyli ciapkapusta pochodzi z serwisu Kuchnia Tomka . czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Tomka

Warto przeczytać

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Autor

Kuchnia TomkaKuchnia Tomka

Kuchnia Tomka to miejsce, w którym znajdziesz zbiór moich przepisów na różnorakie dania. Są tutaj przepisy na dania mięsne, wegetariańskie, na omlety, pyszne makarony, zapiekanki, ciekawe kanapki, smakowite ryby, pierogi, grzyby, kolorowe sałatki, mnóstwo pysznych zup oraz oczywiście coś słodkiego.
Wszystkie dania, na które podaję Wam tutaj przepisy przygotowałem osobiście, a zajadała się nimi cała rodzina. Dzięki temu masz pewność, że korzystając z moich, a zamieszczonych tutaj przepisów przygotujesz dania sprawdzone i po prostu smaczne. Tu nie ma lipy, wszystko masz na załączonych zdjęciach. To dowód na to, że moje przepisy są prawdziwe.
Zapraszam Was całymi rodzinami do stołu. Jedzcie, pijcie, a jak trzeba i śpiewajcie. Biesiadujcie i radujcie się dobrym jedzeniem, cieszcie się dobrym smakiem.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kapustą, kapusta kiszona, boczek

Inne przepisy z Kuchnia Tomka

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.