Gulasz włoski w pomidorach z polentą podany

Gulasz włoski w pomidorach z polentą podany

Gulasz włoski w pomidorach z polentą podany

Różnego rodzaju mięsiwa duszone z drobno krojonymi warzywami w sosie pomidorowym. GULASZ WŁOSKI SKŁADNIKI około 1,5 kg różnego rodzaju mięsa; 2 łodygi selera naciowego; 1 marchewka; 1 spora cebula; 2-3 ząbki czosnku; szklanka czerwonego, włoskiego wina; 600 ml passaty pomidorowej; sól, pieprz; przepis na gulasz włoski w pomidorach Artykuł Gulasz włoski w pomidorach z polentą podany pochodzi z serwisu Kuchnia Tomka . czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Tomka

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Sałatka z kurczakiem - 15 najlepszych przepisów

Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.

Czytaj dalej...

Autor

Kuchnia TomkaKuchnia Tomka

Kuchnia Tomka to miejsce, w którym znajdziesz zbiór moich przepisów na różnorakie dania. Są tutaj przepisy na dania mięsne, wegetariańskie, na omlety, pyszne makarony, zapiekanki, ciekawe kanapki, smakowite ryby, pierogi, grzyby, kolorowe sałatki, mnóstwo pysznych zup oraz oczywiście coś słodkiego.
Wszystkie dania, na które podaję Wam tutaj przepisy przygotowałem osobiście, a zajadała się nimi cała rodzina. Dzięki temu masz pewność, że korzystając z moich, a zamieszczonych tutaj przepisów przygotujesz dania sprawdzone i po prostu smaczne. Tu nie ma lipy, wszystko masz na załączonych zdjęciach. To dowód na to, że moje przepisy są prawdziwe.
Zapraszam Was całymi rodzinami do stołu. Jedzcie, pijcie, a jak trzeba i śpiewajcie. Biesiadujcie i radujcie się dobrym jedzeniem, cieszcie się dobrym smakiem.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

gulasz, seler naciowy, kurczak

Inne przepisy z Kuchnia Tomka

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.