Przepis na : sałatka
Sałatka idealna do grilla lub na inne okazje. Zachwyciła wszystkich. Polecam Wykonanie – młode ziemniaki ugotować, ostudzić. Następnie pokroić na ćwiartki. Odłamać stwardniałe końcówki szparag. Pozostałe szparagi umyć i pokroić w skośne kawałki . Na patelni rozgrzać łyżkę masła klarowanego, następnie wrzucić szparagi, skropić sokiem z cytryny. Lekko posolić. Smażyć mieszając co chwilkę około 1-2 minuty. Szparagi nadal muszą być lekko twardawe. Zdjąć z patelni przestudzić. Przygotowanie sosu – majonez w... czytaj dalej...
Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Uwielbiam fotografowanie, gotować i piec a teraz jeszcze troszeczkę biegać 😉 Mam bloga kulinarnego na którego serdecznie zapraszam www.kuchniapokolen.pl