Przepis na : kolacja
Bardzo dobra przystawka, można przygotować trochę wcześniej. Gruszki obrać, wyciąć gniazda nasienne i pokroić w grube kawałeczki. Ser pokroić w słupki. Plaster szynki parmeńskiej rozłożyć na środku położyć kilka listków rukoli, kawałek gruszki i sera. Zawinąć i spiąć wykałaczką. Ułożyć w wysokim naczyniu i gotowe. Polecam bardzo smaczne. czytaj dalej...
Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Sylwester to czas, kiedy świętuje się koniec starego roku i początek nowego. Jest to stosunkowo dość młode święto, gdyż narodziło się ono dopiero na przełomie XIX i XX wieku.
Czytaj dalej...Uwielbiam fotografowanie, gotować i piec a teraz jeszcze troszeczkę biegać 😉 Mam bloga kulinarnego na którego serdecznie zapraszam www.kuchniapokolen.pl