Przepis na : kolacja
Mój lunch, zajadałyśmy się z moją synową. Podawać razem z chlebkiem. Mule umyć szczoteczką pod bieżącą wodą. Gdyby któraś z muszelek była otwarta to w nią zapukać nożykiem. Muszelka musi się zamknąć. Gdyby wciąż była otwarta to wyrzucić. Na patelni rozgrzać oliwę i dodać posiekany drobno czosnek. Smażyć chwilkę a następnie wlać wino. Wymieszać i gotować tak długo aż wino lekko się zredukuje. Wlać śmietanę, można trochę wlać mleka. Doprawić do smaku solą, pieprzem i płatkami chili. Dodać mule i przykryć przykr... czytaj dalej...
Uwielbiam fotografowanie, gotować i piec a teraz jeszcze troszeczkę biegać 😉 Mam bloga kulinarnego na którego serdecznie zapraszam www.kuchniapokolen.pl