Przepis na : obiad
Bardzo pyszna karkówka, szczerze polecam. Trochę z nią pracy ale warto. Karkówkę pokroić na mniejsze kawałki, doprawić solą i pieprzem oraz papryką w proszku. Na patelni rozgrzać olej i obsmażyć karkówkę na złoty kolor. Następnie włożyć do naczynia żaroodpornego. Obsmażyć wszystkie kawałki. Na tej samej patelni obsmażyć cebulkę pokrojoną w piórka. Wszystko rozłożyć na kawałkach mięsa. To samo zrobić z pieczarkami pociętymi w plasterki. Ogórki pokroić w kostkę i następnie rozłożyć na pieczarkach. Fasolkę pociąć... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Uwielbiam fotografowanie, gotować i piec a teraz jeszcze troszeczkę biegać 😉 Mam bloga kulinarnego na którego serdecznie zapraszam www.kuchniapokolen.pl