ORZECHOWE MAKARONIKI

ORZECHOWE MAKARONIKI

ORZECHOWE MAKARONIKI

ORZECHOWE MAKARONIKI O makaronikach mogę napisać tyle, że robiłam je pierwszy raz. Chodź nie są idealnie równe i lśniące, są za to chrupiące. Naturalnym barwnikiem są orzechy. Lubicie takie słodkości?  Na początek wybrałam prostszą wersję ich przygotowania, a są dwie wersje beza francuska i włoska.  Ogólnie rozpływają się w ustach i przyznam się bez bicia...nigdy nie jadłam makaroników, nawet tych ze sklepu, więc nie mam porównania.  ~~PRZEPIS~~ orzechy włoskie mielone 100 g.  białka jaja 100 ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Paulettes

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.