PIECZONE ROLADKI INDYCZE Z PIECZARKAMI

PIECZONE ROLADKI INDYCZE Z PIECZARKAMI

PIECZONE ROLADKI INDYCZE Z PIECZARKAMI

Przepis na : obiad

Roladki z polędwiczek z indyka nadziewane farszem pieczarkowym, pieczone w piekarniku. Znakomita propozycja na ciepło jako wykwintny obiad, np. z ziemniakami i surówką lub ogórkiem kiszonym, ale również dobrze smakują na zimno jako wędlina do pieczywa. Roladki są delikatne w smaku, a to dzięki temu, że przygotowane zostały z mięsa indyczego, które jest dużo lżejsze od wieprzowiny czy wołowiny. Mięso z indyka jest chude i uznawane za jedno z najzdrowszych mięs, więc takie roladki to zdrowsza alternatywa... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia MagdaLeny

Autor

KuchniaKuchnia

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, roladki, pieczarki, mielone, polędwiczka, polędwiczki, indyk, obiad, zrazy, surówka, wieprzowina, ziemniaki, ogórki kiszone, ogórki, wołowina, mięso mielone, pieczone ziemniaki, bez pieczenia

Inne przepisy z Kuchnia MagdaLeny