Na blogu jest już kilka propozycji na zasmażaną kapustę, ale przygotowaną ze słodkiej kapusty. Tym razem z kiszonej ;-) Smakuje bardzo dobrze, spróbujcie sami! Składniki: 1 kg kiszonej kapusty 1 cebula 1 łyżka miodu pieprz, liść laurowy, ziele angielskie olej zasmażka: masło klarowane + mąka Sposób wykonania: 1. Kapustę odsączyć z nadmiaru soku, pokroić drobniej. 2. Kapustę przełożyć do garnka, zalać wrzątkiem tyle, by woda lekko zakryła kapustę. Dorzucić też ziele angielskie, liść laurowy, miód, kilka zia... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...