Ciast z rabarbarem nigdy za wiele. Zapraszam po nieskomplikowany przepis. A przepis mam jeszcze z czasów, gdy byłam nastolatką, zbierałam wówczas wycinki z gazet mamy typu Pani Domu czy Tina :) Do tej pory je mam schowane w dużej kopercie i od czasu do czasu je przeglądam. Składniki (blaszka 34x26cm): kilka łodyg rabarbaru 6 jajek 3/4 szklanki cukru 1/2 szklanki oleju 2 szklanki mąki pszennej tortowej 1 szklanka mąki krupczatki 2 łyżeczki proszku do pieczenia Sposób przygotowania: 1. Jajka utrzeć do białości z ... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...