Ciasto z jagodami zrobiłam na bazie tego przepisu. (KLIK) Lubię ten przepis, ponieważ ciasto wychodzi bardzo puszyste i mięciutkie.Składniki: (na blachę 26x34)6 jajekczubata szklanka cukru1 cukier waniliowyaromat waniliowy2 i 3/4 szklanki mąki3/4 szklanki oleju2 łyżeczki proszku do pieczenia1 łyżka octuświeże borówkiSposób przygotowania:1. Mąkę i proszek do pieczenia przesiać do jednej miski.2. W drugim naczyniu jajka ubijamy z cukrem, cukrem waniliowym i octem, aż do białości.Porcjami dodajemy przesianą mąkę z pro... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.
Czytaj dalej...