Druga wersja surówki z pekinki i pora. Kapusta pekińska w sezonie zimowym to mój ulubiony składnik surówek. Składniki: 1/2 główki kapusty pekińskiej 1 mały por (biała część) 2 łyżki posiekanego koperku 2 łyżki majonezu 2 łyżki jogurtu naturalnego lub śmietany sól, pieprz Sposób wykonania: 1. Kapustę poszatkować w cienkie paseczki. 2. Pora posiekać, posolić i odstawić na 10 mniut, by zmiękł. Dodać do kapusty. Dodać pozostałe składniki i wymieszać. Smacznego!!! A po pierwszą wersję surówki zaprasz...
Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Dieta cebulowa, trwa zwykle od 2 do 3 tygodni, jest dietą odchudzającą przeznaczoną dla osób dorosłych. Podstawą diety są warzywa cebulowe. Cebula, por, szczypior oraz czosnek.
Czytaj dalej...