Niezwykle pyszne spaghetti w serowo-szpinakowym sosie. Robi się ekspresowo. Wystarczy postawić makaron, a w międzyczasie zrobić sos. Składniki: 200-250 g suchego makaronu spaghetti Sos: 250g sera ricotta 1 spora garść świeżego szpinaku kilka listków świeżej bazylii 1-2 ząbki czosnku kawałek parmezanu 3 łyżki oliwy z oliwek sól, pieprz, chilli, szczypta cukru 1 niepełna chochelka wody z gotującego się makaronu Sposób przygotowania: 1. Zagotować wodę, osolić i ugotować makaron. 2. W międ... czytaj dalej...
Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...