Bardzo dobre kotlety rybne, do których zamierzam wracać częściej. Składniki: 400-450 g filetów z dorsza 2 jajka 2 łyżki siekanego koperku 3 łyżki mąki ziemniaczanej 80-100 g tartego żółtego sera 2 łyżki majonezu sok z 1/2 cebuli sól, pieprz olej do smażenia Sposób przygotowania: 1. Jeśli używasz mrożonych filetów, należy je wcześniej odmrozić i wytrzeć z nadmiaru wody ręcznikiem papierowym. 2. Filety z ryby pokroić w kostkę i wrzucić do miski.... czytaj dalej...
Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.
Czytaj dalej...