Każda wariacja na temat młodej kapusty jest u nas mile widziana. Tym razem zrobiłam ją z marchewką. Składniki: 1 nieduża główka młodej kapusty 1 marchewka 1 cebula olej woda 1 łyżeczka kminku ziele angielskie liść laurowy 1 łyżka soku z cytryny sól, pieprz odrobina cukru mąka do zagęszczenia Sposób przygotowania: 1. Cebulę pokroić w kostkę, kapustę poszatkować, a marchew zetrzeć na tarce jarzynowej o dużych oczkach. 2. W rondlu rozgrzać trochę oleju, zrumienić cebulkę, po czym dodać kapustę. Dodać 1-1,5 szk... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...