Łazanki z kapustą kiszoną i pieczarkami

Łazanki z kapustą kiszoną i pieczarkami

Łazanki z kapustą kiszoną i pieczarkami

Składniki: 500 g kiszonej kapusty 200 g pieczarek 1 duża cebula olej pieprz, sól makaron typu łazanki Sposób wykonania: 1. Kapustę odcisnąć z nadmiaru soku, w razie potrzeby przepłukać wodą jeśli kapusta jest bardzo kwaśna. Kapustę pokroić.  Zalać niewielką ilością wody, gotować do miękkości. 2. Pieczarki obrać, pokroić w koteczkę. 3. Cebulę posiekać. Lekko zrumienić na patelni na oleju, po czym dodać pieczarki i dusić, aż woda odparuje. 4. Gdy kapusta jest miękka, dodać do niej cebulę z pieczarkami, wy... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia domowa Ani

Warto przeczytać

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.