Szybki, puszysty i pyszny piernik, który sprawdzi się również na tak zwaną ostatnią chwilę. Można go po upieczeniu i przestudzeniu przekroić i posmarować powidłem lub masą, ale nam zdecydowanie odpowiada taka najprostszą wersja oblana czekoladą. Składniki (blaszka 20x32 lub lekko większa): 5 niewielkich jajek 230 g cukru 3 płaskie łyżki miodu 1 paczka przyprawy do piernika 450 g mąki pszennej 1 łyżka sody oczyszczonej 1 łyżka ciemnego kakao 170 ml oleju 1 szklanka... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...