Drobiowe kotlety mielone po szwajcarsku

Drobiowe kotlety mielone po szwajcarsku

Drobiowe kotlety mielone po szwajcarsku

 Te mielone skradły moje serce. Są przepyszne! Nawet się nie zastanawiajcie, tylko szykujcie składniki i przygotujcie je sobie na obiad.  Składniki: 2 pojedyncze piersi z kurczaka 1-2 ząbki czosnku 1 jajko opcjonalnie mała cebulka kajzerka + mleko do namoczenia sól, pieprz bułka tarta do obtoczenia olej do smażenia plasterki szynki  plasterki sera żółtego Sposób przygotowania: 1. Mięso umyć osuszyć, oczyścić i zmielić (rozdrobniłam w blenderze). Można od razu zmielić z mięsem cebulkę. 2. Do ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia domowa Ani

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.