Huevos rotos con chistorra

Huevos rotos con chistorra

Huevos rotos con chistorra

Przepis na : obiad

Huevos rotos con chistorra Składniki – 2 porcje: Ziemniaki – 6 sztuk Kiełbasa chorizo – 150g Papryczki Pimientos de Padron – 20 sztuk Jajko – 3 sztuki Oliwa z oliwek – 2 łyżki do podsmażenia papryczek + 1 szklanka do smażenia ziemniaków Sól Papryk wędzona słodka – ½ łyżeczki Wykonanie: Ziemniaki obrać i pokroić w cienkie plastry. Pokrojone ziemniaki usmażyć na oleju do miękkości, a następnie odsączyć z nadmiaru tłuszczu i posypać solą i wędzoną papryką. Na patelni rozgrzać oliwę i usmażyć na niej plasterki chorizo ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Bon Appetit

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.