Batoniki orzechowe - bez mąki, mleka i tłuszczu

Batoniki orzechowe - bez mąki, mleka i tłuszczu

Batoniki orzechowe - bez mąki, mleka i tłuszczu

 Batoniki orzechowe bez mąki, tłuszczu, cukru - idealne na jesienną aurę! Chrupiące i bardzo smaczne. Proste do wykonania. Świetnie sprawdzają się jako szybka przekąska. Wysokokaloryczne, ale niezwykle zdrowe. Koniecznie spróbujcie! SKŁADNIKI: 400 g mieszanych orzechów (u mnie włoskie, laskowe, nerkowce, migdały) 1 całe jajo 2 białka jaja 3 łyżki miodu (ok.40g) - użyłam rzepakowego Orzechy posiekaj. W misce wymieszaj orzechy, dodaj rozpuszczony miód,  jajko i białka.Dokładnie wymieszaj. Piekarnik n... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia bezglutenowa

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.