Syrop imbirowo-miodowy

Syrop imbirowo-miodowy

Syrop imbirowo-miodowy

Imbir jest znany i ceniony szczególnie za swoje właściwości lecznicze w Azji. W kuchni najczęściej wykorzystuje się korzeń świeżego imbiru, chociaż u nas bardziej dostępna i powszechna jest wersja sproszkowana. Niestety najczęściej nie da się wymiennie stosować imbiru w proszku zamiast świeżego imbiru. Świeży ma nieco inny smak i aromat, niż ten wysuszony i zmielony (tak jak i inne produkty). Ja preferuję świeży, choć używam również mielonego. Z właściwości leczniczych imbiru wymienię tylko kilka : pomaga ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchcik gotuje

Warto przeczytać

Dieta zdrowa dla serca

Jeśli chcesz dbać o swoje serce powinieneś zacząć stosować się do diety śródziemnomorskiej. Dzięki niej Twoje serce będzie zdrowsze.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję