Kanapkowa pasta z tuńczyka

Kanapkowa pasta z tuńczyka

Kanapkowa pasta z tuńczyka

Przepis na : kolacja

z kukurydzą i oliwkami Szybka pasta z tuńczyka i kukurydzy z dodatkiem oliwek poleca się na zabiegany poranek lub spóźnioną kolację. Na smaczny posiłek! 1 puszka tuńczyka w sosie własnym 1 mała puszka lub 1/3 dużej puszki kukurydzy konserwowej 1-2 łyżki czarnych oliwek 2 łyżki oleju rzepakowego 1/4 łyżeczki soli szczypta kurkumy, kolendry mielonej i czerwonej papryki Połowę kukurydzy miksujemy na gładką masę. Oliwki siekamy. Łączymy wszystkie składniki. czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kucharzyca

Warto przeczytać

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.