Babeczki bardzo jagodowe

Babeczki bardzo jagodowe

Babeczki bardzo jagodowe

2 szklanki mąki 2 jajka 100 g ksylitolu 70 g masła 1/2 szklanki mleka 1,5 łyżeczki proszku do pieczenia 200 g jagód Jajka ucieramy z ksylitolem. Dodajemy masło i mleko, mieszamy. Mąkę mieszamy z proszkiem do pieczenia. Masę łączymy z mąką, a następnie dodajemy jagody i delikatnie mieszamy. Masę przekładamy do kokilek. Pieczemy w 180 st. C przez ok. 30 minut. czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kucharzyca

Warto przeczytać

Jak przygotowywać potrawy, by nie tracić cennej witaminy C?

Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.