Przepis na : obiad
Witam, witam! Kto był u Nas we wtorek? Jak byliście to mam nadzieję, że Wam smakowało! Już w przyszły wtorek, 17 listopada zamienimy bistro w najlepszą pierogarnie pod słońcem! Wracamy do przepisów, dzisiaj podczas jeżdżenia po mieście naszła mnie ochota na risotto, ale jakieś inne, tak więc w pogoni za fantazją połączyłem; ryż arborio, białe wino, cukinię, gruszkę, czerwone wino, prażony sezam i wyszło coś niemożliwie pysznego. No po prostu bomba, chrupiąca cukinia, smakowity sezam słodko-kwaśna gruszka a do te... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Chemiczne dodatki do żywności potocznie nazywane „składnikami E” zostały dopuszczone do użytku przez instytucje Unii Europejskiej i są one uznawane za bezpieczne i dozwolone do użycia.
Czytaj dalej...Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.
Czytaj dalej...