Smażona młoda kapusta w soku porzeczkowym

Smażona młoda kapusta w soku porzeczkowym

Smażona młoda kapusta w soku porzeczkowym

Przyszła wiosna, świat budzi się ze snu, wszystko robi się zielone. W sklepach znów jest młoda kapusta, tylko człowiek dalej stary :) Prostszego przepisu się nie da. Żeby nie było zbyt nudno, dodatek dobrany naukowo, bo kapusta dobrze komponuje się z czarną porzeczką. Składniki: - młoda kapusta - sok porzeczkowy Wykonanie: Kapustę kroimy na sześć części. Smażymy z każdej strony a na końcu podlewamy sokiem porzeczkowym i chwile dusimy.  Ja podałem z boczniakami, co polecam :) czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kryzysowa Książka Kucharska

Warto przeczytać

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.