Łodygi brokułu w sosie ketchupowym

Łodygi brokułu w sosie ketchupowym

Łodygi brokułu w sosie ketchupowym

Wyjątkowo kryzysowe, bo zasadniczo wyrzucane jako odpad, czyli łodygi brokułu, które idealnie nadają się do kuchni azjatyckiej, dlatego tak trochę na taką modłę zrobiłem danie z makaronem ryżowym, którego rodowód jest równie kryzysowy, bo w Tajlandii był tańszym odpowiednikiem ryżu. Wygląda jak makaron z frytkami, ale smakuje jeszcze lepiej :) Składniki: - łodyga brokułu - ketchup - przyprawa do kuchni chińskiej - makaron ryżowy Wykonanie: Łodygę obieramy i kroimy w podłużne kawałki. Podsmażamy. Dodajemy trochę ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kryzysowa Książka Kucharska

Warto przeczytać

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.