Dzień dobry :-) Już niedługo święta, leci ten czas szybciutko. Trzeba zastanowić się nad tym co będziemy robić. U mnie mąż zabrał się za próbowanie mięs, bo lubi na święta upiec takie własne, domowe. Pierwsze, które zrobił to schab, powiem Wam, że wyszedł rewelacyjnie. Mięso jest kruche i niezwykle aromatyczne, świetnie smakuje, no rewelacja. Przepis pochodzi z książki "Smaczna kuchnia. Domowe wyroby", polecam upiec i wypróbować, bo naprawdę warto :-) Miłego dnia Waz życzę :-) Składniki: 1 kg schabu wieprzow... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...