Przepyszne, lekkie i proste w wykonaniu ciasto z truskawkami. Wiem, że sezon na nie już się kończy, ale jak macie możliwość to zróbcie, bo naprawdę warto. Na spodzie biszkopt, następnie delikatna pianka i wierzch truskawki i galaretka. Ciacho wprost rozpływa się w ustach :-) Blaszka: 23 x 33 cm Składniki biszkopt: 3 jajka L 100 g cukru 110 g mąki pszennej tortowej 1 łyżeczka proszku do pieczenia szczypta soli Krem: 500 ml schłodzonej śmietanki 30% 250 g serka mascarpone 1 galaretka bezbarwna smak tr... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...