Dzień dobry :-) Kotlety u nas są bardzo rzadko, a jak już są to raczej staram się robić w innej panierce, żeby nie było nudno. Tym razem padło na orzechy włoskie. Kotlety wyszły pyszne, każdemu smakowały bardzo. Polecam Wam i miłego poniedziałku wszystkim życzę :-) Składniki: 2 większe filety z kurczaka 100 g orzechów włoskich 4 łyżki startego sera parmezan papryka słodka 4 łyżki bułki tartej sól pieprz natka pietruszki 2 jajka M olej do smażenia 1. Filety z kurczaka przekrawamy w poziomie na pół. Następnie... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...