Witajcie :-) Kochani jeszcze przed Świętami wrzucam Wam przepis na dość nietypowe, ale pyszne ciasto Łabędzie puch. Dlaczego nietypowe? Bo do masy dodaje się namoczone kajzerki. Ciekawa byłam jakie będzie w smaku, ale powiem Wam, że zachwyciło wszystkich. Jest proste w przygotowaniu, a dodatek dżemy z czarnej porzeczki idealnie przełamuje jego słodycz. Polecam i miłego dnia Wam życzę :-) Blaszka: 23 x 33 cm Składniki biszkopt: 5 jajek L 3/4 szklanki cukru pudru 1 szklanka mąki pszennej 2 łyżki mąki ziemn... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...