Bezglutenowe ciasteczka z pestek dyni i słonecznika

Bezglutenowe ciasteczka z pestek dyni i słonecznika

Bezglutenowe ciasteczka z pestek dyni i słonecznika

Przepis na te pyszne ciasteczka pochodzi z książki " Słodka kuchnia roślinna ". Ciasteczka są kruche, na bazie pestek dyni i słonecznika. Najlepsze na drugi, trzeci dzień. Bardzo proste w przygotowaniu. Jak pestki będziecie mielić dłużej, to będą bardziej gładkie, ja zostawiłam mniej zmielone. Z podanego przepisu wychodzi 10 sztuk, ja od razu robiłam podwójną porcję. Polecam i miłego dnia życzę :-) Składniki: 1/2 szklanki (125 ml) pestek dyni 1/2 szklanki (125 ml) pestek słonecznika 2 łyżki oleju kokosoweg... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu kruche babeczki

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.