Przepis na : deser
Szybki torcik agrestowy na zimno , bez pieczenia. Do zrobienia gdy mamy dojrzały piękny agrest. Oczywiście zamiast agrestu mogą być inne owoce: porzeczki, jagody, maliny, ale wówczas użyjmy inna galaretkę. I warstwa : 100 g herbatników maślanych, 1 opakowanie galaretki agrestowej, 500 g agrestu, II warstwa : 1 opakowanie budyniu waniliowego, 500 ml mleka, 2 – 3 łyżki cukru, 12 g żelatyny (2 pełne łyżeczki) I warstwa : przygotować galaretkę agrestową używając 350 ml zamiast pół litra. Odstawić do ostygnięcia.... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...