Pomidory nadziewane parówkami

Pomidory nadziewane parówkami

Pomidory nadziewane parówkami

W PRLu nadziewane pomidory były niemal stałym punktem imprezowego stołu. Nadzienia były różne, między innymi z parówek. Oczywiście kiedyś parówki były troszkę inne, nie było takiej technologii, chemii.... no i tak dalej... Ale większość z nas i tak je jada, oczywiście starając się kupować te zrobione bardziej z mięsa. 5 – 6 średnich pomidorów (można też pobawić się z pomidorkami koktajlowymi), 2 parówki, 1 nieduża cebula, 1 – 2 ogórki kiszone, 2 – 3 łyżki majonezu, sól, pieprz, szczypiorek, Pomidory umyć, osu... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu królestwo garów

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję