Masło z czosnkiem niedźwiedzim pięknie zielone, pysznie i pachnące. Idealne do jajecznicy, jajek sadzonych, grzanek, do mięsa grillowanego, smażonego... Teraz w sezonie możemy korzystać z niego do woli, ale jesienią czy zimą też możemy mieć pyszne masło z czosnku niedźwiedziego . Wystarczy gotowe masło schować do zamrażarki. 60 - 100 g świeżych liści czosnku niedźwiedziego, 200 g miękkiego masła, sól, Oczyszczone, umyte i osuszone liście czosnku niedźwiedziego drobno posiekać. Miękkie masło rozetrzeć w misce, dod... czytaj dalej...
Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...