Ogóreczki na ostro, czyli krokodylki

Ogóreczki na ostro, czyli krokodylki

Ogóreczki na ostro, czyli krokodylki

Ogóreczki na ostro, czyli krokodylki to moja wariacja na temat produktu, który możesz spotkać na sklepowych półkach. Takie mini egzemplarze, które są świetną przekąską imprezową, składnikiem kolorowych koreczków czy sałatek. Już rok temu miałam chęć je… Artykuł Ogóreczki na ostro, czyli krokodylki pochodzi z serwisu Kolorowy Przepisownik . czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kolorowy Przepisownik

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.