Pieczarki portobello faszerowane kuskusem

Pieczarki portobello faszerowane kuskusem

Pieczarki portobello faszerowane kuskusem

    Lekki, letni obiad ? Proszę bardzo ! Pieczarki faszerowane kuskusem i "zieleniną" to przepis doskonały na letnie dni. Lekkie, sycące i aromatyczne danie. Pieczarki faszerowane sprawdzają się także na zimno - jako przystawka. Zobacz też inną wersję faszerowanych pieczarek - kliknij TUTAJ PRZEPIS NA PIECZARKI PORTOBELLO FASZEROWANE KUSKUSEM Składniki: 6-8 dużych pieczarek portobello  3/4 szklanki kuskusu 3/4 szklanki wrzącej wody 2 łodygi selera naciowego 1 mała cebulka 2 ząbki czosnku ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu kolorowotorcikowo

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.