Lekki, letni obiad ? Proszę bardzo ! Pieczarki faszerowane kuskusem i "zieleniną" to przepis doskonały na letnie dni. Lekkie, sycące i aromatyczne danie. Pieczarki faszerowane sprawdzają się także na zimno - jako przystawka. Zobacz też inną wersję faszerowanych pieczarek - kliknij TUTAJ PRZEPIS NA PIECZARKI PORTOBELLO FASZEROWANE KUSKUSEM Składniki: 6-8 dużych pieczarek portobello 3/4 szklanki kuskusu 3/4 szklanki wrzącej wody 2 łodygi selera naciowego 1 mała cebulka 2 ząbki czosnku ... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...