Składniki:300-400 g młodej małej marchewki50 g masła1 łyżka miodusólWykonanie:Marchewki oczyść.W wysokiej patelni rozgrzej masło.Na tłuszcz wrzuć marchewkę, delikatnie posól - duś pod przykryciem.Gdy marchew zacznie robić się miękka, dodaj masło i duś jeszcze 5-8 minut. Smacznego ! czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.
Czytaj dalej...