Składniki:3 kajzerki1/2 awokado2-3 ząbki czosnkukilka suszonych pomidorów z oleju2 łyżki tartej mozarelli1 łyżeczka przyprawy do pomidorów KAMIS Wykonanie:Awokado obrać, rozgnieść w miseczce, czosnek rozetrzeć. Połączyć oba składniki, dodając do pasty łyżeczkę przyprawy do pomidorów KAMIS.Pomidory osączyć z oleju, pokroić w paski.Bułeczki rozkroić, smarować "masełkiem" czosnkowym z awokado, układać na nim pomidory. Całość posypać tartą mozarellą.Piec w 200 stopniach C 12 minut.Upieczone grzanki zjadać... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.
Czytaj dalej...