Przekąska wielkanocna z jajkiem przepiórczym
Przekąska wielkanocna z jajkiem przepiórczym
Przepis na : śniadanie
Jeśli szukacie pomysłu by urozmaicić wielkanocne śniadanie to proponuję zrobić takie przekąski z jajkiem przepiórczym i wędzonym łososiem. 10 jajek przepiórczych 10 szt mini sucharów 100 g serka kanapkowego naturalnego kawałek plastra wędzonego łososia rzeżucha garść mieszanki sałat Jajka ugotować i obrać ze skorupek. Serek kanapkowy przełożyć do szprycy i wycisnąć porcję na każdym sucharku formując gniazdko. W serowym gniazdku umieścić jajko i położyć na czubku po kawałku łososia. Gotowe ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kolorowa kuchnia Elki
Autor
Ela Jasińska
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
łosoś, śniadania, łosoś wędzony, przekąska, przekąski, sałata, wielkanoc
Inne przepisy z Kolorowa kuchnia Elki
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję