Pistacjowy łosoś z salsą z mango i awokado

Pistacjowy łosoś z salsą z mango i awokado

Pistacjowy łosoś z salsą z mango i awokado

Łosoś w chrupiącej panierce z pistacji podany z słodko-pikantną salsą z mango i awokado. Przepis bierze udział w konkursie #OlejKonwenanse i #OlejWielkopolski www.olejkonwenanse.pl  300 g filetu z łososia pieprz cytrynowy sól 1 łyżeczka soku z cytryny 100 g pistacji 1 jajko 4 łyżki oleju Wielkopolskiego rzepakowego salsa: 1 mango 1 awokado 1 papryczka chili 1 mała czerwona cebula 2 łyżki posiekanej kolendry 1 łyżeczka oleju Wielkopolskiego rzepakowego  sok z 1/2 limonki  Łososia podzielić na dwie ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kolorowa kuchnia Elki

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Magiczne substancje spalające tłuszcz

Jeżeli masz dodatkowe kilogramy w postaci tkanki tłuszczowej i ćwiczysz, a nie możesz ich spalić to może coś jest nie tak w diecie.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.