Łosoś w chrupiącej panierce z pistacji podany z słodko-pikantną salsą z mango i awokado. Przepis bierze udział w konkursie #OlejKonwenanse i #OlejWielkopolski www.olejkonwenanse.pl 300 g filetu z łososia pieprz cytrynowy sól 1 łyżeczka soku z cytryny 100 g pistacji 1 jajko 4 łyżki oleju Wielkopolskiego rzepakowego salsa: 1 mango 1 awokado 1 papryczka chili 1 mała czerwona cebula 2 łyżki posiekanej kolendry 1 łyżeczka oleju Wielkopolskiego rzepakowego sok z 1/2 limonki Łososia podzielić na dwie ... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Jeżeli masz dodatkowe kilogramy w postaci tkanki tłuszczowej i ćwiczysz, a nie możesz ich spalić to może coś jest nie tak w diecie.
Czytaj dalej...