Muffinki orzechowo-migdałowe

Muffinki orzechowo-migdałowe

Muffinki orzechowo-migdałowe

Dziś chyba ostatni dzień pięknej złotej jesieni. W powietrzu można już poczuć zbliżającą się zmianę aury na zimną i deszczową. Tak więc trzymamy się ciepło i słodzimy sobie niedzielne popołudnie pysznymi muffinkami. Cudownie chrupiące z wierzchu i lekko wilgotne w środku. Tak można opisać te babeczki. Przepis pochodzi stąd klik  1,5 szklanki mąki pszennej pełnoziarnistej 1/2 szklanki migdałów   1/2 szklanki orzechów włoskich   1/2 szklanki cukru trzcinowego 1/2 łyżeczki sody 1/2 łyżeczki proszku do pi... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kolorowa kuchnia Elki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.