KISZONY SELER

KISZONY SELER

KISZONY SELER

 Czas kiszonek u mnie zaczął się już z miesiąc temu ,kiedy to mój organizm zaczął się domagać kiszonego selera.Czemu ,nie odpowiem Wam na to pytanie bo nie wiem, widocznie tak ma być i już ha ha....IWiem jednak na pewno ,że picie i jedzenie takich kiszonek wychodzi nam tylko na zdrowie!.Polecam ogromnie taki sposób pasteryzacji dużej ilości w lodówce selera ha ha .... Seler - ilośč nieograniczona Koper  po 1 łyżeczce na słoik białej gorczycy po 2 duże ząbki czosnku na słoik po kawałku sporym... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kocurkowe rozmyślania w kuchni Anielki

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.