KANIA A'LA SCHABOWY SMAKI MOJEGO DZIECIÑSTWA

KANIA A'LA SCHABOWY SMAKI MOJEGO DZIECIÑSTWA

KANIA A'LA SCHABOWY SMAKI MOJEGO DZIECIÑSTWA

Od. razu z patelni gorący ,dymiący ciepłem jeszcze kotlet wrzuciłam na talerz, nawet obwódka gorącej pianki z tłuszczu na którym się smażyla został,b y móc zrobić zdjęcie tak smacznego grzyba jaka jest Kania czyli mówiąc naszym językiem " sowa".Z nią w roli głównej można przygotować wiele różnych pysznych dań,te jest najpiękniejsze bo przypomina mi dzieciństwo.Po usmażeniu jest soczysty i kruchy,jesli macie okazję ja spotkać,to zróbcie sobie takiego pysznego,bezmięsnego schabowego,pycha!. 2 kanie- oczyścić 2 jajka roztr... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kocurkowe rozmyślania w kuchni Anielki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.