CHIŃSKA ZUPA ZE SZPINAKIEM I CYNAMONEM

CHIŃSKA ZUPA ZE SZPINAKIEM I CYNAMONEM

CHIŃSKA ZUPA ZE SZPINAKIEM I CYNAMONEM

  Kuchnię chińską mam we krwi-śmieją się moi znajomi,może to i prawda?Dziś zabieram Was na cudowne doznania kuchni chińskiej,lekkiej i przyjemnej.   50 dag.szpinaku świeżego lub mrożonego kawałek korzenia imbiru startego 2 papryczki chili kawałki kolorowych papryk 6 szkl.wywaru z warzyw 2 kostki bulionu słodko-kwaśnego 1 duża laska cynamonu mąka  kukurydziana do zagęszczenia zupy ok.2 łyżek sól i pieprz do smaku ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Podgrzewamy w garnku wywar z warzyw.Dodaje... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kocurkowe rozmyślania w kuchni Anielki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.